Sposób przygotowania:
Sajgonki z bałtyckiego dorsza
Filet z dorsza bardzo drobno kroimy, siekamy pietruszkę, szalotkę, wszystko dokładnie mieszamy doprawiamy przyprawami. Papier ryżowy namaczamy, układamy na środku gotowy farsz z dorsza, zwijamy tak samo jak sajgonki, smażymy na gorącym oleju. Gotowe układamy na talerzu ozdobionym zieleniną, podawać z sosem sojowym. SMACZNEGO.
![Sajgonki z bałtyckiego dorsza Sajgonki z bałtyckiego dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sajgonki-z-baltyckiego-dorsza-172527.jpg)
![Sajgonki z bałtyckiego dorsza Sajgonki z bałtyckiego dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sajgonki-z-baltyckiego-dorsza-172528.jpg)
![Sajgonki z bałtyckiego dorsza Sajgonki z bałtyckiego dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sajgonki-z-baltyckiego-dorsza-172529.jpg)
![Sajgonki z bałtyckiego dorsza Sajgonki z bałtyckiego dorsza](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sajgonki-z-baltyckiego-dorsza-172530.jpg)