alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Sałatka jajeczno-warzywna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Sałatka z jajek i warzyw z puszki

Sałatka jajeczno-warzywna

Składniki:

Sałatka jajeczno-warzywna

 

  • 4 jajka
  • 1 puszka kukurydzy
  • 1 puszka fasolki czerwonej
  • 1 puszka groszku
  • 4 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Sałatka jajeczno-warzywna
Jajka ugotować na twardo. Przelać zimną wodą, obrać, pozostawić do ostygnięcia, pokroić w kostkę. Kukurydzę, groszek i fasolkę odsączyć z zalewy. Składniki wymieszać z majonezem. Przyprawić. Schłodzić.

Tagi:

jajko jajka