Sposób przygotowania:
Sałatka owocowa
Umyj owoce starannie pod ciepłą wodą. Pokrój na małe kosteczki jabłka i gruszkę, a banana na plasterki. Wrzuć do miski i wymieszaj.
Przygotuj brzoskwinie w puszce i cukier. Wyłóż kawałki brzoskwiń na talerz i każdy kawałek starannie obtocz w cukrze. Wrzuć do miski i pomieszaj z innymi składnikami.
Przygotuj truskawki i jogurt.
Weź małą miseczkę, umyj i oczyść truskawki, wrzuć do miseczki. Wlej do niej jogurt i nasyp odrobinę cukru, dokładnie wymieszaj.
Miseczkę z truskawkami postaw obok dużej misy. Do dużej misy wlej trochę miodu i wymieszaj.
Wyjdą ci dwie sałatki owocowe: jabłkowo-bananowa z brzoskwiniami, gruszką i miodem, a także sałatka truskawkowa.
S M A C Z N E G O ! ! !
Przygotuj brzoskwinie w puszce i cukier. Wyłóż kawałki brzoskwiń na talerz i każdy kawałek starannie obtocz w cukrze. Wrzuć do miski i pomieszaj z innymi składnikami.
Przygotuj truskawki i jogurt.
Weź małą miseczkę, umyj i oczyść truskawki, wrzuć do miseczki. Wlej do niej jogurt i nasyp odrobinę cukru, dokładnie wymieszaj.
Miseczkę z truskawkami postaw obok dużej misy. Do dużej misy wlej trochę miodu i wymieszaj.
Wyjdą ci dwie sałatki owocowe: jabłkowo-bananowa z brzoskwiniami, gruszką i miodem, a także sałatka truskawkowa.
S M A C Z N E G O ! ! !