Sposób przygotowania:
Sałatka owocowa na deser
Owoce dokładnie umyć i obrać ze skórek - banan, kiwi, mandarynkę. Winogrona dokładnie umyć i pokroić na ćwiartki lub połówki. Banana i kiwi na plasterki lub w mniejsze cząstki.
Mandarynki w kawałki małe.
Wcześniej umyć i wyparzyć cytrynę, przekroić na pół lub ćwiartki i włożyć do zamrażarki na pól dnia aby się zamroziła.
Zamrożoną rozdrobnić mocnych blenderem lub malakserem. Wszystkie owoce ułożyć w salaterce dodać część rozdrobnionej zamrożonej cytryny, wymieszać.
Smacznego
Mandarynki w kawałki małe.
Wcześniej umyć i wyparzyć cytrynę, przekroić na pół lub ćwiartki i włożyć do zamrażarki na pól dnia aby się zamroziła.
Zamrożoną rozdrobnić mocnych blenderem lub malakserem. Wszystkie owoce ułożyć w salaterce dodać część rozdrobnionej zamrożonej cytryny, wymieszać.
Smacznego