Sposób przygotowania:
Sałatka owocowa z czekoladą
Mandarynę, banana,kiwi i granat obieramy ze skórki. Mandarynkę i winogrono kroimy na pół.
Banana i kiwi w kosteczkę. Wszystkie składniki wsypujemy do naczynia razem z granatem, mieszamy aby wszystko się połączyło.
Do garnka wlewamy mleko i dodajemy czekoladę, podgrzewamy na małym ogniu.Mieszamy do momentu uzyskania czekolady w postaci płynnej.
Do szklanek wsypujemy owoce i polewamy roztopioną czekoladą. Dekorujemy truskawką.
Banana i kiwi w kosteczkę. Wszystkie składniki wsypujemy do naczynia razem z granatem, mieszamy aby wszystko się połączyło.
Do garnka wlewamy mleko i dodajemy czekoladę, podgrzewamy na małym ogniu.Mieszamy do momentu uzyskania czekolady w postaci płynnej.
Do szklanek wsypujemy owoce i polewamy roztopioną czekoladą. Dekorujemy truskawką.