Sposób przygotowania:
Sałatka porowo śledziowa
Por umyć i pokroić w cienkie talarki przekrojone na pół . Wysypać na sitko i przelać wrzącą wodą by sparzyć , nie doprowadzić do tego by był całkowiscie miękki bo traci swoje ostre walory , ma delikatnie chrupac pod zębami:) płaty śledziowe pokroic w kostke i wrzucic do naczynia na sałatkie , pieczarki jesli sa duże też pokroić i wsypac .Do tego dać już sparzony por , dodać majonez pieprz i jeżel trzeba sól dokładnie wymieszać , posypac startym żółtym serem i gotowe:) Życzę smacznego:)
lena
Gość
Gość
jarek-energy
To jest danie wegetariańskie , wegetarianie jedza ryby , nie jedzą ich weganie , a to jest różnica.
jarek-energy
Zapomniałem veganie nie jedza także sera żoltego ponieważ jest to produkt zwierzęcy a takze majonezu ponieważ zawiera jajka.Czytaj uważnie danie wegetariańskie...nie - wegańskie.
Gość
jarek-energy
kalia