Sposób przygotowania:
Sałatka tuńczyk z jabłkami
Ryż ugotować w osolonej wodzie i pozostawić do ostygniecia.
Kukurydzę odsączyć z wody.
Cebulę i jabłka pokroić w kostkę.
Tuńczyka odsączyć z wody i rozdrobnić.
Koper posiekać.
Ser żółty zetrzeć na tarce z małymi oczkami.
Majonez i jogurt wymieszać.
Wszystkie składniki połączyć, dodać sos majonezowo-jogurtowy i koper, a na końcu przyprawić do smaku solą, pieprzem i zamieszać.
Kukurydzę odsączyć z wody.
Cebulę i jabłka pokroić w kostkę.
Tuńczyka odsączyć z wody i rozdrobnić.
Koper posiekać.
Ser żółty zetrzeć na tarce z małymi oczkami.
Majonez i jogurt wymieszać.
Wszystkie składniki połączyć, dodać sos majonezowo-jogurtowy i koper, a na końcu przyprawić do smaku solą, pieprzem i zamieszać.