Sposób przygotowania:
Sałatka warstwowa z tuńczykiem
Na dno słoiczka wkładamy kawałki tuńczyka z puszki (użyłam tuńczyka w sosie własnym). Kolejna warstwa to cebula pokrojona w pióra i mix sałat.
Przygotowujemy sos: mieszamy jogurt naturalny z ziołami prowansalskimi.
Polewamy to co w słoiczku jogurtem.
Następnie po kolei dodajemy kukurydzę, połówki pomidorka koktajlowego i resztę mix-u sałat.
Na wierzch dajemy ser feta pokrojony w kostkę.
Przed podaniem całość mieszamy bu całość połączyła się z jogurtem.
Przygotowujemy sos: mieszamy jogurt naturalny z ziołami prowansalskimi.
Polewamy to co w słoiczku jogurtem.
Następnie po kolei dodajemy kukurydzę, połówki pomidorka koktajlowego i resztę mix-u sałat.
Na wierzch dajemy ser feta pokrojony w kostkę.
Przed podaniem całość mieszamy bu całość połączyła się z jogurtem.