Sposób przygotowania:
Sałatka z fasoli
Cebulę obrać, opłukać, drobno posiekać i od razu wymieszać z 1 łyżką majonezu.
Czosnek obrać, opłukać, posiekać i rozetrzeć z solą na miazgę. Wymieszać z musztardą i majonezem, dodać śmietanę.
Ogórek pokroić w cienkie paseczki wymieszać z ugotowaną, ostudzoną i odcedzoną fasolą, cebulą i sosem.
Dodać posiekaną zieleninę.
Przyprawić do smaku solą, octem, cukrem i pieprzem.
Czosnek obrać, opłukać, posiekać i rozetrzeć z solą na miazgę. Wymieszać z musztardą i majonezem, dodać śmietanę.
Ogórek pokroić w cienkie paseczki wymieszać z ugotowaną, ostudzoną i odcedzoną fasolą, cebulą i sosem.
Dodać posiekaną zieleninę.
Przyprawić do smaku solą, octem, cukrem i pieprzem.