Sposób przygotowania:
Sałatka z fasolką, pieczarkami i papryką
Fasolkę myjemy , odcinamy końcówki, kroimy na 4 cm kawałki, gotujemy w wodzie z dodatkiem kucharka do miękkości.
Pieczarki kroimy w grube plastry, smażymy na oleju, przyprawiamy, solą, pieprzem.
Do miseczki wrzucamy odcedzoną fasolkę, pieczarki, pokrojoną w paseczki paprykę, posiekaną pietruszkę.
SOS: mieszamy sok z cytryny, oliwę, przyprawiamy solą , pieprzem, zalewamy sałatkę, mieszamy i .....gotowe!
Smacznego!
Pieczarki kroimy w grube plastry, smażymy na oleju, przyprawiamy, solą, pieprzem.
Do miseczki wrzucamy odcedzoną fasolkę, pieczarki, pokrojoną w paseczki paprykę, posiekaną pietruszkę.
SOS: mieszamy sok z cytryny, oliwę, przyprawiamy solą , pieprzem, zalewamy sałatkę, mieszamy i .....gotowe!
Smacznego!