Sałatki

Sałatki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 177]

sałatka z gotowaną rybą i warzywami I

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Przepis pochodzi z książki: "Smaczne sałatki" Irena Radwańska

sałatka z gotowaną rybą i warzywami I

Składniki:

sałatka z gotowaną rybą i warzywami I

 

 

Sposób przygotowania:

sałatka z gotowaną rybą i warzywami I
Filety z ryby ugotować w osolonej wodzie z zielem angielskim i liœciem
laurowym, pokroić. Ziemniaki, burak i marchew ugotować, obrać, drobno pokroić.
Ogórki pokroić w drobna kostkę. Rybę wymieszać z warzywami. Sałatkę polać
olejem roślinnym. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Tagi:

ryba ryby buraki