Sposób przygotowania:
Sałatka z kaszą.
Kaszę gotować ok. 15 minut w osolonym wrzątku, odcedzić i ostudzić.Szynkę, ogórki kiszone i podgrzybki pokroić w grubą kostkę.Mieszankę meksykańską osączyć z zalewy.Wszystkie składniki wymieszać, opieprzyć (solić wg. mnie już nie trzeba). Dodać oliwę i część posiekanego koperku, wszystko dobrze połączyć.Ozdobić pozostałym koperkiem.Schłodzić, nawet całą noc.Sałatka jest pyszna ,sycąca i zdrowa.Polecam!
Pyza
msewka
Pyzuś, ten koperek na wierzchu to na Twoją cześć!
Jojo
Sarenka
Natala1210
Mirka227
5!
Babciagramolka
luna
majgrz11maja
Pyza
msewka
Pyzuś, nic nie zmieniaj.Nie tylko z koperkiem się kojarzysz.
Doro
Sarenka
iwi69
misia53
kasik12
montajka