Sposób przygotowania:
Sałatka z kaszy jęczmiennej i świeżych warzyw
Kaszę jęczmienną gotujemy do miękkości.
Studzimy.
Cebulę i ogórka obieramy i kroimy w kosteczkę.
Pomidory i paprykę również kroimy w kosteczkę.
Marchew obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Warzywa mieszamy z ugotowaną kaszą.
Doprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.
Polewamy olejem.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)
Studzimy.
Cebulę i ogórka obieramy i kroimy w kosteczkę.
Pomidory i paprykę również kroimy w kosteczkę.
Marchew obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.
Warzywa mieszamy z ugotowaną kaszą.
Doprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.
Polewamy olejem.
Przechowujemy w lodówce.
Smacznego ;)