Sposób przygotowania:
Sałatka z makaronem orzo
Makaron ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem dwóch łyżek oleju.
Paprykę, cebulę i boczek pokroić w kostkę.
Kalafior podzielić na drobne różyczki.
Kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy.
Szczypiorek posiekać.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać przyprawy i majonez i wymieszać.
Sałatkę odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.
Paprykę, cebulę i boczek pokroić w kostkę.
Kalafior podzielić na drobne różyczki.
Kukurydzę i fasolę odsączyć z zalewy.
Szczypiorek posiekać.
Wszystkie składniki wrzucić do miski, dodać przyprawy i majonez i wymieszać.
Sałatkę odstawić na 15 minut aby smaki się przegryzły.