Sposób przygotowania:
Sałatka z mozzarellą i pomidorkami
Oczyszczone, umyte i osuszone sałaty układamy w naczyniu.
Żółte i czerwone pomidorki koktajlowe myjemy i przekrawamy na połówki. Układamy na sałacie.
Ser mozzarella odsączamy z zalewy i kroimy w spore kawałki. Układamy między pomidorkami na sałacie.
Mieszankę ziaren lekko prażymy na suchej patelni i posypujemy sałatkę,
Oliwę z oliwek mieszamy z ziołami i polewamy całość.
Od razu podlewamy.
Żółte i czerwone pomidorki koktajlowe myjemy i przekrawamy na połówki. Układamy na sałacie.
Ser mozzarella odsączamy z zalewy i kroimy w spore kawałki. Układamy między pomidorkami na sałacie.
Mieszankę ziaren lekko prażymy na suchej patelni i posypujemy sałatkę,
Oliwę z oliwek mieszamy z ziołami i polewamy całość.
Od razu podlewamy.