Sposób przygotowania:
Sałatka z ogórków konserwowych i smażonej cebuli
Ogórki kroimy w kosteczkę.
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na oleju (3-4 łyżki), posypujemy kurkumą i słodką papryką, solą i pieprzem do smaku.
Smażymy do miękkości na małym ogniu.
Łączymy z ogórkami, mieszamy.
Polewamy olejem i dokładnie mieszamy.
Podajemy do dan obiadowych lub jako przystawka.
Smacznego ;)
Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na oleju (3-4 łyżki), posypujemy kurkumą i słodką papryką, solą i pieprzem do smaku.
Smażymy do miękkości na małym ogniu.
Łączymy z ogórkami, mieszamy.
Polewamy olejem i dokładnie mieszamy.
Podajemy do dan obiadowych lub jako przystawka.
Smacznego ;)