Sposób przygotowania:
Sałatka z tuńczykiem i kapustą pekińską
Odrzucić zewnętrzne liście kapusty, pozostałe opłukać i osuszyć. Odrzucić głąb i twarde części wokół niego. Kapustę drobno posiekać. Warzywa z puszki dobrze odsączyć z zalewy, tuńczyka odcisnąć, fasole kilkakrotnie przepłukać. Ogórek pociąć w kosteczkę, odrzucić końcówki. Cebule i natkę obrać, umyć, osuszyć, drobno pokroić. Majonez z jogurtem, sokiem z cytryny oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem, dokładnie wymieszać i dodać do pozostałych składników. Przyprawić, dodać natkę pietruszki i dokładnie wymieszać. Przetrzymywać w chłodnym miejscu.
Weronka
Darth Vader
Sałatki
Natala1210
luna
Lady Marmolada
kcah
kcah
robertjankopp
Justysia22
Sarenka
Ciesze się, ze smakowała. Pozdrawiam :)