Sposób przygotowania:
Sałatka z zielonych ogórków.
Umyć ogórki,nie obierać!!!
Zetrzeć na plasterki na tarce lub pokroić ręcznie w cienkie plasterki.
Cebulę pokroić w piórka.
Marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Natkę pietruszki i czosnek posiekać.
Do tak przygotowanych warzyw dodać wszystkie pozostałe składniki i starannie wymieszać.
Odstawić na 2 godz.
Sałatkę włożyć do słoików,szczelnie zamknąć i pasteryzować ok.20 min.o temperaturze bliskiej wrzenia(nie gotować).
Z podanej porcji jest 10−12 słoików.
Szkoła gotowania
* Jak usmażyć soczysty drób i z ...
* Tajniki duszenia drobiu oraz n...
* Na co warto zwrócić uwagę przy...
* Podyskutuj na forum
* Zgłoś nadużycie
Zetrzeć na plasterki na tarce lub pokroić ręcznie w cienkie plasterki.
Cebulę pokroić w piórka.
Marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Natkę pietruszki i czosnek posiekać.
Do tak przygotowanych warzyw dodać wszystkie pozostałe składniki i starannie wymieszać.
Odstawić na 2 godz.
Sałatkę włożyć do słoików,szczelnie zamknąć i pasteryzować ok.20 min.o temperaturze bliskiej wrzenia(nie gotować).
Z podanej porcji jest 10−12 słoików.
Szkoła gotowania
* Jak usmażyć soczysty drób i z ...
* Tajniki duszenia drobiu oraz n...
* Na co warto zwrócić uwagę przy...
* Podyskutuj na forum
* Zgłoś nadużycie