Sposób przygotowania:
Sałatka ze smażoną wołowiną
Polędwice pokroić na kostke 2-3 cm doprawić według uznania ( sól morska drobna , pieprz czarny świeżo zmielony ) i wrzucić na rozgrzaną patelnie z oliwą . Jajka ugotować na twardo pokroić w pół księżyce.Z pomidorów wydrążyć nasiona i pokroić tak jak jajka. Fasolke wrzucić do osolonej wody , po ugotowaniu odcedzić i dodać do sałatki ( może być ciepła , zimna bez znaczenia ). Cebulo pokroic w krązki a krążki na pół też w takie pół księżyce byle by były cienkie ponieważ cebule jest mocna ( polecam czerwoną doda kolorystyki ). Polędwice wołową odsądczyć jeśli jest taka konieczność od oliwy i następnie wrzucić do sałątki. Ostatnim krokiem jest jakże banalny i pyszny sos , dresing do sałatki.Zmieszać majonez z ketchupem i dodać do sałatki .Wszystko wymieszać podawać w ciepłej miseczce najlepiej kwadratowej ( Ładnie wygłada w kwadratowej sam nie mam ale w restauracji wyglądało apetyczniej w kwadratowej :) Bone appetite