Sposób przygotowania:
Schab z grilla z cebulką
Schab ( już pokrojony ) myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i delikatnie rozklepujemy. W osobnej misce mieszamy bardzo dokładnie składniki marynaty a następnie wkładamy do niej plastry schabu starając się rozprowadzić marynatę równomiernie.
Zawijamy w folię razem z miską i odstawiamy do lodówki na kilka godzin. Cebulę obieramy i kroimy w plastry. Cukinię kroimy w plasterki i solimy. Na rozgrzanym grillu układamy obok siebie plastry schabu i cebuli oraz cukinii.
Podajemy razem ze świeżymi ziołami.
Zawijamy w folię razem z miską i odstawiamy do lodówki na kilka godzin. Cebulę obieramy i kroimy w plastry. Cukinię kroimy w plasterki i solimy. Na rozgrzanym grillu układamy obok siebie plastry schabu i cebuli oraz cukinii.
Podajemy razem ze świeżymi ziołami.