landrynka3410

landrynka3410

Szef Kuchni
[Przepisów: 58]

seidi

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

.....Życze smacznego.....

seidi

Składniki:

seidi

 

  • płaty śledziowe marynowane
  • 3 cebule
  • 4 łyżeczki fasola konserwowa czerwona
  • 7 łyżek olej roślinny
  • 2 łyżki natki pietruszki
  • sol
  • pieprz

Sposób przygotowania:

seidi
Na początek filety kroimy na pół, wzdłuż. Następnie każdy pasek zwijamy w rulonik. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Zalewamy olejem, dodajemy łyżke pokrojonej natki pietruszi i łyżeczkę fasoli czerwonej. Na wierzch kładziemy ruloniki śledziowe tak aby były zanurzone w oleju. Odstawiamy do lodówki na 1 godzin. Polecam polać sosem serowym,czosnkowym,lub smietankowym.