Zsa Zsa

Zsa Zsa

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 144]

Serce z parówki z jajkiem i serem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Świetny pomysł na szybkie i smaczne śniadanie. Smakuje także wszystkim niejadkom. Polecam w wersji z serem.

Serce z parówki z jajkiem i serem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Serce z parówki z jajkiem i serem

 

Sposób przygotowania:

Serce z parówki z jajkiem i serem
Parówki nacinamy wzdłuż pozostawiając około 1 cm . Spinamy wykałaczką.

Na patelni rozgrzewamy masło, kładziemy parówki. Wbijamy jajka.

Po chwili gdy od dołu jajko się zetnie, dajemy na wierzch ser, u mnie topiony w plastrach.

Obracamy ostrożnie na drugą stronę chwilę smażymy.

Parówki podajemy z ketchupem i pieczywem.
Serce z parówki z jajkiem i serem
Parówki nacinamy wzdłuż pozostawiając około 1 cm . Spinamy wykałaczką.
Serce z parówki z jajkiem i serem
Wbijamy jajka. Po chwili gdy od dołu jajko się zetnie, dajemy na wierzch ser, u mnie topiony w plastrach.