Sposób przygotowania:
Sernik dyniowy
Do miski wkładamy twaróg, dodajemy puree z dyni i blendujemy na gładki krem.
Następnie dodajmy cukier, jajka i olejek i miksujemy razem.
Na koniec wsypujemy budyń i mieszamy.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy ciasto, wyrównujemy je i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy przez ok. 1 godzinę w temperaturze 180 stopni. Upieczony sernik wyjmujemy z piekarnika i studzimy. Czekolady roztapiamy w kąpieli wodnej i polewamy nimi zimny sernik. Smacznego.
Następnie dodajmy cukier, jajka i olejek i miksujemy razem.
Na koniec wsypujemy budyń i mieszamy.
Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i wylewamy ciasto, wyrównujemy je i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy przez ok. 1 godzinę w temperaturze 180 stopni. Upieczony sernik wyjmujemy z piekarnika i studzimy. Czekolady roztapiamy w kąpieli wodnej i polewamy nimi zimny sernik. Smacznego.