Sposób przygotowania:
Kruche jabłkowo - borówkowo - brzoskwiniowe1.
Do miski włożyć wszystkie składniki na kruche ciasto.
2.
Wyrobić na jednolitą masę i schłodzić w lodówce.
3.
Małą blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia, rozłożyć 2/3 ciasta i podpiec w piekarniku w 180 stopniach C przez 10 minut.
4.
Ubić pianę na sztywno ze szczyptą soli, dosypać cukier puder, cały czas ubijać. Na końcu wsypać kakao.
5.
Na podpieczony spód wyłożyć pianę.
6.
Na pianę rozłożyć jabłko pokrojone w dużą kostkę oraz posypać borówki amerykańskie.
7.
Na wierzchu poukładać pokrojone brzoskwinie.
8.
Na końcu poskubać resztę ciasta kruchego.
9.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C i piec przez 50 minut.
10.
Wystudzić ciasto na kratce.
11.
Chłodne ciasto posypać cukrem pudrem.
12.
Smacznego !