Sposób przygotowania:
Sernik gotowany
Formę do sernika wyłożyć herbatnikami.
Masło, ser i jajka umieścić w garnku. Gotować około 15 minut.
Budyń rozmieszać w połowie szklanki mleka. Dodać do garnka z serem. Następnie dodać cukier. Wszystko dokładnie wymieszać. Ponownie zagotować. Żeby nie było grudek sernik można zmiksować krótko blenderem.
Masę twarogową wylać na herbatniki. Wystudzić.
Następnie włożyć sernik na kilka godzin do lodówki.
Masło, ser i jajka umieścić w garnku. Gotować około 15 minut.
Budyń rozmieszać w połowie szklanki mleka. Dodać do garnka z serem. Następnie dodać cukier. Wszystko dokładnie wymieszać. Ponownie zagotować. Żeby nie było grudek sernik można zmiksować krótko blenderem.
Masę twarogową wylać na herbatniki. Wystudzić.
Następnie włożyć sernik na kilka godzin do lodówki.