Sposób przygotowania:
Sernik na zimno
Galaretkę truskawkową rozpuścić i odstawić do stężenia. Żelatynę namoczyć w 3/4 szklanki przegotowanej zimnej wody, dodać 2 szklanki gorącej przegotowanej wody, rozpuscic i odstawić do wystudzenia.2 galaretki pomarańczowe rozpuścić i zostawić do wystygnięcia. Pół brzoskwiń pokroić w kostkę - a pół zostawić do dekoracji.Galaretkę truskawkową pokroić w kostkę. Serki homogenizowane włożyć do dużego naczynia, dodać cukier puder i cukier waniliowy, wymieszać, dodać wystudzoną żelatynę - wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę galaretkę i brzoskwinie. Wszystko razem bardzo delikatnie wymieszać.Wylać na wysmarowaną tluszczem tortownicę i wyrównać. Udekorować pozostałymi brzoskwiniami. Zalać wystudzoną galaretką brzoskwiniową i wstawić do lodówki.