Sposób przygotowania:
Sernik na zimno z galaretkami
Galaretki agrestowe rozpuszczamy w 500 m wrzątku , tak samo postępujemy z galaretką agrestową.
Odstawiamy do ostudzenia i lekkiego stężenia.
Do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy biszkopty.
Ser miksujemy z cukrem pudrem aż stanie się puszysty.
Do galaretki brzoskwiniowej wykładamy połowę sera , drugą dodajemy do galaretki agrestowej.
Miksujemy masy do połączenia się składników.
Do tortownicy wylewamy masę serową z galaretką agrestową na wierzch masę z galaretką brzoskwiniową.
Odstawiamy do lodówki aby masy masy się stężały.
Najlepiej na noc.
Odstawiamy do ostudzenia i lekkiego stężenia.
Do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia wykładamy biszkopty.
Ser miksujemy z cukrem pudrem aż stanie się puszysty.
Do galaretki brzoskwiniowej wykładamy połowę sera , drugą dodajemy do galaretki agrestowej.
Miksujemy masy do połączenia się składników.
Do tortownicy wylewamy masę serową z galaretką agrestową na wierzch masę z galaretką brzoskwiniową.
Odstawiamy do lodówki aby masy masy się stężały.
Najlepiej na noc.