Sposób przygotowania:
sernik na zimno z kokosem
na sam spód blachy układamy okrągłe biszkopciki - ścisło.
Rozrabiamy jedna galaretkę wpierw. Zalewamy gorącą wodą i dokładnie mieszamy tak by się cała rozpuściła we wrzątku. Dodajemy serek homogeenizowany i mieszmy bardzo dokładnie serek z galaretką
Studzimy. Wystudzoną galaretkę zalewamy nasze biszkopciki. i Na niezastygniętą galaretkę posypujemy wiórki kokosowe. Odstawiamy do lodówki do zastygnięcia.
W międzyczasie rozrabiamy zieloną galaretkę Dodajemy serek i meiszamy dokładnie do rozpuszcze sią serka całkowicie w galaretcie. Na zastygniętą galaretkę wlewamy zieloną posypujemy wiórkami i pozostawiamy w lodowce do zastygnięcia galaretki.
I rozrabiamy ostatnią galaretkę niebieską. Wylewamy na zastygniętą agrestową galaretkę posypujemy wiórkami kokosowymi i wstawiamy do lodówki .
Wiórki można zastąpić płatkami migadłowymi
Smacznego
Rozrabiamy jedna galaretkę wpierw. Zalewamy gorącą wodą i dokładnie mieszamy tak by się cała rozpuściła we wrzątku. Dodajemy serek homogeenizowany i mieszmy bardzo dokładnie serek z galaretką
Studzimy. Wystudzoną galaretkę zalewamy nasze biszkopciki. i Na niezastygniętą galaretkę posypujemy wiórki kokosowe. Odstawiamy do lodówki do zastygnięcia.
W międzyczasie rozrabiamy zieloną galaretkę Dodajemy serek i meiszamy dokładnie do rozpuszcze sią serka całkowicie w galaretcie. Na zastygniętą galaretkę wlewamy zieloną posypujemy wiórkami i pozostawiamy w lodowce do zastygnięcia galaretki.
I rozrabiamy ostatnią galaretkę niebieską. Wylewamy na zastygniętą agrestową galaretkę posypujemy wiórkami kokosowymi i wstawiamy do lodówki .
Wiórki można zastąpić płatkami migadłowymi
Smacznego