Sposób przygotowania:
Sernik na zimno z malinami i delicjami
Ciastka mielimy na pył, dodajemy roztopione masło, mieszamy.
Tortownicę wykładamy masą ciasteczkową. Mocno dociskamy do dna.
Odstawiamy do lodówki na min 30 minut.
Serki danio miksujemy z cukrem i mlekiem, dodajemy rozpuszczoną żelatynę.
Wstawiamy do lodówki.
Galaretkę i żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie. Studzimy.
Maliny - koniecznie mrożone - mieszamy z galaretką.
Na ciasteczkowy spód wykładamy masę z serków Danio. Chłodzimy.
6 Delicji kroimy na pół, układamy na masie serowej. Następnie wykładamy galaretkę z malinami.
Znów chłodzimy.
Gotowy sernik dekorujemy resztą Delicji.
Smacznego :)
Tortownicę wykładamy masą ciasteczkową. Mocno dociskamy do dna.
Odstawiamy do lodówki na min 30 minut.
Serki danio miksujemy z cukrem i mlekiem, dodajemy rozpuszczoną żelatynę.
Wstawiamy do lodówki.
Galaretkę i żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie. Studzimy.
Maliny - koniecznie mrożone - mieszamy z galaretką.
Na ciasteczkowy spód wykładamy masę z serków Danio. Chłodzimy.
6 Delicji kroimy na pół, układamy na masie serowej. Następnie wykładamy galaretkę z malinami.
Znów chłodzimy.
Gotowy sernik dekorujemy resztą Delicji.
Smacznego :)