Sposób przygotowania:
Sernik szampański
Trzy kolorowe galaretki rozpuścić we wrzącej wody ,każdą oddzielnie w szklance wody i odstawić do zastygnięcia. Pokroić w kostkę.
2 galaretki rozpuścić w 400ml wrzącej wody i wystudzić. Zmiksować serki Danio, do masy dodawać stopniowo tężejące galaretki. Następnie wrzucić galaretkowe kostki ( zamiast nich mogą być rodzynki i skórka pomarańczowa ).
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami i wylać na nie gotową, tężejącą masę- jeżeli będzie za rzadka to poczekać, aż zgęstnieje, bo inaczej galaretki opadną na dno !!!
2 galaretki rozpuścić w 600-700 ml wrzącej wody,odstawić do stężenia. Tężejącą galaretkę wylać na masę, odstawić sernik w chłodne miejsce.
SMACZNEGO :)
2 galaretki rozpuścić w 400ml wrzącej wody i wystudzić. Zmiksować serki Danio, do masy dodawać stopniowo tężejące galaretki. Następnie wrzucić galaretkowe kostki ( zamiast nich mogą być rodzynki i skórka pomarańczowa ).
Dno tortownicy wyłożyć biszkoptami i wylać na nie gotową, tężejącą masę- jeżeli będzie za rzadka to poczekać, aż zgęstnieje, bo inaczej galaretki opadną na dno !!!
2 galaretki rozpuścić w 600-700 ml wrzącej wody,odstawić do stężenia. Tężejącą galaretkę wylać na masę, odstawić sernik w chłodne miejsce.
SMACZNEGO :)
andzia67
luna
Natala1210
marietta