Sposób przygotowania:
Sernik z mlekiem skondensowanym i brzoskwiniamiBrzoskwinie:

Kilka połówek brzoskwiń należy pokroić w plasterki - będą do udekorowania wierzchu, a resztę w kostkę.
Masa:

Twaróg połączyć z mlekiem skondensowanym, a żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody. Do żelatyny dodać łyżkę masy i wymieszać.
Całość dokładnie zmiksować, a na końcu wieszać brzoskwinie.
Całość:

Galaretkę przygotować wg przepisu umieszczonym na opakowaniu.
Na spodzie formy ułożyć biszkopty namoczone w lekko ściętej galaretce.
Następnie wyłożyć masę twarogową, a na niej poukładać plasterki brzoskwiń.
Całość zalać resztą galaretki.
Chłodzenie:

Ciasto schłodzić w lodówce do momentu stężenia masy i galaretki.