Sposób przygotowania:
Sernik z mlekiem skondensowanym i brzoskwiniamiBrzoskwinie:
Kilka połówek brzoskwiń należy pokroić w plasterki - będą do udekorowania wierzchu, a resztę w kostkę.
Masa:
Twaróg połączyć z mlekiem skondensowanym, a żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody. Do żelatyny dodać łyżkę masy i wymieszać.
Całość dokładnie zmiksować, a na końcu wieszać brzoskwinie.
Całość:
Galaretkę przygotować wg przepisu umieszczonym na opakowaniu.
Na spodzie formy ułożyć biszkopty namoczone w lekko ściętej galaretce.
Następnie wyłożyć masę twarogową, a na niej poukładać plasterki brzoskwiń.
Całość zalać resztą galaretki.
Chłodzenie:
Ciasto schłodzić w lodówce do momentu stężenia masy i galaretki.