Sposób przygotowania:
Serowe "chrupki" - mini pączki
Ser biały półtłusty zmielić przez maszynkę do mięsa. Włożyć do miski dodając pozostałe składniki. Całość wymieszać na gładką masę.
W rondelku rozgrzać olej, łyżką nabierać różnej wielkości porcje ciasta i smażyć na złoty kolor. Usmażone pączki odsączyć na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu, a następnie obsypać cukrem pudrem.
Podawać z ulubioną kawą lub kakao albo po prostu z dobrą herbatką.
W rondelku rozgrzać olej, łyżką nabierać różnej wielkości porcje ciasta i smażyć na złoty kolor. Usmażone pączki odsączyć na papierowym ręczniku z nadmiaru tłuszczu, a następnie obsypać cukrem pudrem.
Podawać z ulubioną kawą lub kakao albo po prostu z dobrą herbatką.
SylaUla
BozenaMatuszczyk
Cieszę się że ci się spodobały,naprawdę smaczne polecam.;)
cherry
BozenaMatuszczyk
Miło mi dziękuję.;)
gusia1000