Sposób przygotowania:
Siekane kotlety drobiowe z cukinią i serem
Cukinię myjemy i ścieramy na tarce jarzynowej do miski, wsypujemy sól i mieszamy.
Mięso myjemy i osuszamy z wody, kroimy w drobną kosteczkę. Cebulę czyścimy i kroimy razem ze szczypiorkiem na drobno. Żółty ser ścieramy na tarce jarzynowej.
Cukinię odciskamy z płynu i wkładamy do miski, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy .
Na patelni rozgrzewamy olej i kładziemy porcje, lekko rozpłaszczamy i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Mięso myjemy i osuszamy z wody, kroimy w drobną kosteczkę. Cebulę czyścimy i kroimy razem ze szczypiorkiem na drobno. Żółty ser ścieramy na tarce jarzynowej.
Cukinię odciskamy z płynu i wkładamy do miski, dodajemy pozostałe składniki i mieszamy .
Na patelni rozgrzewamy olej i kładziemy porcje, lekko rozpłaszczamy i smażymy z obu stron na złoty kolor.