Sposób przygotowania:
Śledź z koncentratem pomidorowym.
Płaty śledziowe na początku należy wymoczyć, żeby nie były aż tak słone.
Gotowe płaty kroimy na mniejsze kawałki. Z obu stron posypujemy pieprzem ziołowym i odstawiamy.
Cebulkę kroimy w pół talarki i smażymy na rozgrzanej patelni. Do wysmażonej cebulki dodajemy 3 łyżki koncentratu i sól. Odstawiamy do wystygnięcia.
Na koniec mieszamy śledzie z cebulką i doprawiamy. Smacznego:)
Gotowe płaty kroimy na mniejsze kawałki. Z obu stron posypujemy pieprzem ziołowym i odstawiamy.
Cebulkę kroimy w pół talarki i smażymy na rozgrzanej patelni. Do wysmażonej cebulki dodajemy 3 łyżki koncentratu i sól. Odstawiamy do wystygnięcia.
Na koniec mieszamy śledzie z cebulką i doprawiamy. Smacznego:)