Sposób przygotowania:
smażona cukinia
cukinię obrać i pokroić na 1cm plastry
jajko roztrzepać z odrobiną mleka, solą i pieprzem
cukinię obtoczyć w bułce-jajku- i jeszcze raz bułce - da nam to chrupiącą panierkę (oczywiście do panierki można dodać dużo innych przypraw)
smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. na jednej stronie kładziemy plasterek sera żółtego
podawać z keczupem
smacznego!
jajko roztrzepać z odrobiną mleka, solą i pieprzem
cukinię obtoczyć w bułce-jajku- i jeszcze raz bułce - da nam to chrupiącą panierkę (oczywiście do panierki można dodać dużo innych przypraw)
smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na złoto. na jednej stronie kładziemy plasterek sera żółtego
podawać z keczupem
smacznego!