Sposób przygotowania:
Smażone grzyby z cebulą
Oczyścić grzyby ,sparz je wrzątkiem,umyj i pokrój na kawałki.
Obierz cebulę i na drobno posiekaj.Na nagrzanej patelni wrzuć pokrojoną słoninę i smaż ,do tego momentu gdy się wtopi w tłuszcz.Dodaj grzyby ,cebulę,posolić do smaku i smaż do miękkości. ( nie zapomnij mieszając od czasu do czasu)
Grzyby polecam jeść z bułką lub jako dodatek do kartofli
Obierz cebulę i na drobno posiekaj.Na nagrzanej patelni wrzuć pokrojoną słoninę i smaż ,do tego momentu gdy się wtopi w tłuszcz.Dodaj grzyby ,cebulę,posolić do smaku i smaż do miękkości. ( nie zapomnij mieszając od czasu do czasu)
Grzyby polecam jeść z bułką lub jako dodatek do kartofli