Sposób przygotowania:
Smażone jajka z sosem remoulade
Jajko ugotować na twardo. Ostudzic, przekroić w skorupkach na pół. Każda połowkę jajka posmarować majonezem. Wymieszać bułkę z serem. Zapanierowac w mieszance jajko czescia posmarowaną majonezem. Rozgrzac olej, usmazyć na rumiano.
Ugotowane żółtka dokładnie rozgnieść widelcem, dodac majonez, musztardę, po szczypcie soli i pieprzu. Korniszony pokroić w kostkę. Kapary przepołowić, większe posiekać. Posiekaną natkę pietruszki i korniszony i kapary dokładnie wymieszać z sosem. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Ugotowane żółtka dokładnie rozgnieść widelcem, dodac majonez, musztardę, po szczypcie soli i pieprzu. Korniszony pokroić w kostkę. Kapary przepołowić, większe posiekać. Posiekaną natkę pietruszki i korniszony i kapary dokładnie wymieszać z sosem. Doprawić do smaku solą i pieprzem