Sposób przygotowania:
Smażony camembert w chlebkach pita.
Camembert rozmrozić po czym obtaczać każdą sztukę w jaju i bułce tartej czy w mielonych orzechach.Rozgrzać tłuszcz na patelni
i kłaść porcje sera na gorący olej.Smażyć z obu stron na złoty kolor
z 3-5 min.W tym czasie chlebki pita podpiekać z 5-7 min.w piekarn-
-iku,a potem wyjąć.Ser wyjąć i osączyć z tłuszczu,a potem włożyć
do kieszonki każdego chlebka i polać lekko ostrym sosem chilli.
i kłaść porcje sera na gorący olej.Smażyć z obu stron na złoty kolor
z 3-5 min.W tym czasie chlebki pita podpiekać z 5-7 min.w piekarn-
-iku,a potem wyjąć.Ser wyjąć i osączyć z tłuszczu,a potem włożyć
do kieszonki każdego chlebka i polać lekko ostrym sosem chilli.