Sposób przygotowania:
Smażony karczek
Wykonanie :
Karkówkę pokroić w plastry, należy je lekko rozbić, posypać solą i pieprzem następnie obtoczyć w mące i obsmażyć na oleju z dwóch stron.
Garnek lub brytfankę posmarować olejem, ułożyć 6 plasterków cebuli, a następnie na to pokrojony w drobną kostkę ogórek kiszony, lekko posolić. Na to położyć obsmażone plastry karkówki. Czynność powtórzy kilka razy, aż do skończenia produktów.
Piec w piekarniku przez ok 30-40 minut
Karkówkę pokroić w plastry, należy je lekko rozbić, posypać solą i pieprzem następnie obtoczyć w mące i obsmażyć na oleju z dwóch stron.
Garnek lub brytfankę posmarować olejem, ułożyć 6 plasterków cebuli, a następnie na to pokrojony w drobną kostkę ogórek kiszony, lekko posolić. Na to położyć obsmażone plastry karkówki. Czynność powtórzy kilka razy, aż do skończenia produktów.
Piec w piekarniku przez ok 30-40 minut