Sposób przygotowania:
Soczysta ryba pod kruszonką panade
Panade:Chleb drobniutko kruszymy lub mielimy w maszynce. Szczypiorek drobno siekamy. Chleb i szczypiorem mieszamy z masłem , musztardą , sokiem i przyprawami. Z masy formujemy wałek. Dzielimy go na 4 równe części.Z każdej cześci formujemy prostokąty mniej więcej o wielkości naszych ryb. Zawijamy w folię i wkładamy do zamrażalnika na ok. godzinę ( ważne! )Dalej: Ryby oczyszczamy ze skórek czy też ości. Oprószyć z każdej strony solą i pieprzem. Ułożyć w formie do zapiekania czy brytfannie. Na rybach ułożyć kawałki zamrożonej kruszonki. Wstawić do nagrzanego do ok. 180C piekarnika na ok. 15 - 20 minut. ( Ryba ma się upiec a kruszonka zezłocić ).