Sposób przygotowania:
Soczyste frykadelki z tuńczyka
► FRYKADELE RYBNE : tuńczyka odsączyć i roszarpać, rozgnieść widelcem. Następnie włożyć do miski, dodać bułkę, ser, cebulę, czosnek, majonez, paprykakrem, bułkę tartą, wbić jajka i przyprawić papryką, ziołami włoskimi, solą i pieprzem. Masę dobrze wymieszać i ugnieść rękami.
► Z ciasta uformować okrągłe, płaskie rybne frykadelki. Następnie frykadelki obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni na rozgrzanym oleju, aż staną się chrupkie z obu stron.
► Z ciasta uformować okrągłe, płaskie rybne frykadelki. Następnie frykadelki obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni na rozgrzanym oleju, aż staną się chrupkie z obu stron.
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2
skuter5