Sposób przygotowania:
Sos drobiowo - pieczarkowy
Piersi umyć i pokroić na kawałki.
Każdy kawałek mięsa obtoczyć w mące i smażyć na złoty kolor co jakiś czas mieszając.
Dodać pokrojone pieczarki i chwilę podsmażać.
Mięso i pieczarki zalać wodą, aby wszystko było przykryte, dodać pokrojony szczypiorek.
Dodać sos sojowo-grzybowy, chwilę gotować i doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi.
Sos zagęścić mąką rozrobioną z odrobiną wody.
Podawać z makaronem.
Każdy kawałek mięsa obtoczyć w mące i smażyć na złoty kolor co jakiś czas mieszając.
Dodać pokrojone pieczarki i chwilę podsmażać.
Mięso i pieczarki zalać wodą, aby wszystko było przykryte, dodać pokrojony szczypiorek.
Dodać sos sojowo-grzybowy, chwilę gotować i doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi.
Sos zagęścić mąką rozrobioną z odrobiną wody.
Podawać z makaronem.
ejla
jaNina
luna
Natala1210