Sposób przygotowania:
Sos grzybowy 9
Grzyby przebrałam i umyłam. Gdy osączyły się z nadmiaru wody to je obrałam. Wszystkie pokroiłam drobniutko do miski. W między czasie cebulę obrałam, posiekałam drobniutko i podsmażyłam na patelni z dodatkiem masła. Dorzuciłam grzyby, oraz zaciągnęłam śmietaną wymieszaną z mąką. Chwilkę podgotowałam. Dodałam sól,pieprz do smaku. Sos podawałam z ziemniaczkami.
MagdaMM
Dlaczego wiec jak wstawiasz przepisy na sarnine ,kuropatwy i inne wymyslne dania nie ma zdjec ? Komorka Ci wtedy strajkuje ? :):):)
kasiunia.1981
edytaha
Pyza
edytaha
Pyzuniu, na maśle podsmażyła cebulę nie grzyby. A dalej napisała cytuję: "Dorzuciłam grzyby, oraz zaciągnęłam śmietaną wymieszaną z mąką. Chwilkę podgotowałam" Sama nie gotuję grzybów w nieskończoność, ale upieram się, że chwilka to za mało. Być może po prostu źle sformułowała opis. Straszna szkoda, że sama autorka nie jest uprzejma zająć stanowiska w tej sprawie.