Sposób przygotowania:
Sos myśliwski wg Nati1.28
Kiełbasę pokroić w pół talarki, ja wcześniej zdejmuję flak.
Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę i ogórka w kostkę. Pieczarki usmażyć na margarynie z dodatkiem soli i pieprzu. Osobno usmażyć kiełbasę z cebulą, dodać koncentrat pomidorowy, smażyć jeszcze przez chwilę, następnie zalać wodą, dodać kostkę rosołową i doprowadzić do wrzenia. Dodać usmażone pieczarki, zaciągnąć mąką rozmieszana z wodą, mieszać aż sos zgęstnieje. Dodać śmietanę, przyprawić. Dodać ogórka. Smacznego!
Pieczarki pokroić w plasterki, cebulę i ogórka w kostkę. Pieczarki usmażyć na margarynie z dodatkiem soli i pieprzu. Osobno usmażyć kiełbasę z cebulą, dodać koncentrat pomidorowy, smażyć jeszcze przez chwilę, następnie zalać wodą, dodać kostkę rosołową i doprowadzić do wrzenia. Dodać usmażone pieczarki, zaciągnąć mąką rozmieszana z wodą, mieszać aż sos zgęstnieje. Dodać śmietanę, przyprawić. Dodać ogórka. Smacznego!