Sposób przygotowania:
Polędwiczki w sosie myśliwskimETAP 1:
 
1.	Mięso oczyszczamy z błonek, kroimy w plastry i lekko dłonią rozbijamy. Wlewamy sos sojowy, solimy, mieszamy i odstawiamy na godzinę.
2.	Po tym czasie każdy kawałek mięsa panierujemy w sosie myśliwskim i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
ETAP 2:
 
3.	Na drugiej patelni typu Wok lub brytfannie gotujemy 2 szklanki wody. Mięso przekładamy do wody i gotujemy do chwili, kiedy będzie miękkie.
4.	Na drugiej patelni prużymy na rozgrzanym oleju obraną i drobno pokrojoną cebulę. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki i w pół plasterki ogórki. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
ETAP 3:
 
5.	Na koniec mięso łączymy z grzybami, chwilkę gotujemy.
6.	Danie gotowe.
7.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
