eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Sos serowo-chrzanowy Eli

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Pyszny serowy sosik z dodatkiem chrzanu,do ozorków i mięs.

Sos serowo-chrzanowy Eli

Składniki:

Sos serowo-chrzanowy Eli

 

  • 1 kostka serka topionego złoty ementaler-100 g
  • 10 dkg sera pleśniowego rokpol
  • 250 ml śmietany kremówki-30%
  • 3 łyżki chrzanu
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Sos serowo-chrzanowy Eli
Śmietanę wlać do rondelka.Sery pokroić w kostkę,dodac do śmietany i chwilę pogotować,aż sery się rozpuszczą.Do sosu dodać chrzan i przyprawić do smaku pieprzem.Smacznego!

Tagi:

sery ser