SUPERPRZEPIS

Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi

  • Konczi
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 7
Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi Więcej zdjęć (5)

Smaczny sos tatarski z pieczarkami marynowanymi

Składniki:

Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi

 

Sposób przygotowania:

Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Pieczarki i ogórki konserwowe odcedzamy na durszlaku. Za pomoc maszynki do mięsa mielimy 8 jajek, ogórki i pieczarki. Wszystko dokładnie mieszamy, dodajemy majonez wymieszany ze śmietaną, doprawiamy solą i pieprzem. Pozostałe jajka kroimy w ćwiartki i dodajemy do sosu. Smacznego
Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi
Potrzebujemy słoik ogórków, pieczarek i majonezu dekoracyjnego
Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy z łupek
Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi
Wszystkie składniki mielimy przy pomocy maszynki do mięsa
Sos tatarski z pieczarkami marynowanymi
Dokładnie mieszamy z majonezem i śmietaną - smacznego :)

Tagi:

jajko jajka