Karambolę pokroić na cząstki. Cebulę pokroić w kostkę. Kłącze imbiru obrać,pokroić na kawałeczki. Wrzucić na rozgrzane masło i dusić na masę, przyprawić do smaku.
Nie przecierasz sosu i nie podlewasz niczym ? Jak sie usmaży imbir i karambolę na maśle to będzie bardziej chetney niż sos . .I jeszcze jedno pytanie ile imbiru ? Kompozycja smakowo bardzo mnie zaciekawiła tylko nie moge sobie wyobrazić jego konsystencji .Napisz coś więcej jeśli mogę prosić .
Nie przecierasz sosu i nie podlewasz niczym ? Jak sie usmaży imbir i karambolę na maśle to będzie bardziej chetney niż sos . .I jeszcze jedno pytanie ile imbiru ? Kompozycja smakowo bardzo mnie zaciekawiła tylko nie moge sobie wyobrazić jego konsystencji .Napisz coś więcej jeśli mogę prosić .
Babciagramolka