Sposób przygotowania:
Spagetti
Sos:
Na patelnię z rozgrzanym tłuszczem wsyp pokrojony w plasterki czosnek i cebulkę posiekaną w talarki. Należy poczekać aż się zeszklą. Następnie dołożyć mięso mielone i lekko je obsmażyć mieszając łopatką żeby nie przywarło. Na koniec dodać do tego pomidory w puszce . Dodajemy przyprawy według uznania, trochę soli, pieprzu itp.
Makaron:
Do garnka z osolonym wrzątkiem wrzucić garść makaronu. Po kilku minutach zamieszać aby nitki się ze sobą nie skleiły. Gotować tyle ile jest napisane na opakowaniu będzie wtedy al dente.
Na koniec wymieszać sos z makaronem;)
Na patelnię z rozgrzanym tłuszczem wsyp pokrojony w plasterki czosnek i cebulkę posiekaną w talarki. Należy poczekać aż się zeszklą. Następnie dołożyć mięso mielone i lekko je obsmażyć mieszając łopatką żeby nie przywarło. Na koniec dodać do tego pomidory w puszce . Dodajemy przyprawy według uznania, trochę soli, pieprzu itp.
Makaron:
Do garnka z osolonym wrzątkiem wrzucić garść makaronu. Po kilku minutach zamieszać aby nitki się ze sobą nie skleiły. Gotować tyle ile jest napisane na opakowaniu będzie wtedy al dente.
Na koniec wymieszać sos z makaronem;)