Sposób przygotowania:
Spaghetti bez użycia oliwy
Makaron wstawiamy do ugotowania.
Mięso mielone przekładamy na patelnię. Bez tłuszczu podsmażamy na patelnii.
Kiedy mięso troszkę się podsmaży, dolewamy do niego wodę w ilości, w jakiej będziemy potrzebowali sosu. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę i dodajemy do mięsa z wodą.
Podgotowujemy przez kilka minut na małym ogniu, aby mięso nie było surowe.
Świeżą bazylię płuczemy i drobno kroimy. Pomidory drobno siekamy. Przekładamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i wlewamy sos pomidorowy.
Doprawiamy sosem chilli w ilości według preferencji smakowych.
Makaron po ugotowaniu przecedzamy, nakładamy na talerze i polewamy gorącym sosem.
Podajemy z żółtym serem.
Mięso mielone przekładamy na patelnię. Bez tłuszczu podsmażamy na patelnii.
Kiedy mięso troszkę się podsmaży, dolewamy do niego wodę w ilości, w jakiej będziemy potrzebowali sosu. Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę i dodajemy do mięsa z wodą.
Podgotowujemy przez kilka minut na małym ogniu, aby mięso nie było surowe.
Świeżą bazylię płuczemy i drobno kroimy. Pomidory drobno siekamy. Przekładamy na patelnię. Dodajemy przyprawy i wlewamy sos pomidorowy.
Doprawiamy sosem chilli w ilości według preferencji smakowych.
Makaron po ugotowaniu przecedzamy, nakładamy na talerze i polewamy gorącym sosem.
Podajemy z żółtym serem.